Kasslergryta

Portioner: 4
Ingredienser

400 gr kassler
0,5 purjolök
1 gul lök
1 röd paprika
2 vitlöksklyftor
1 msk soja
2-3 msk tomatpuré
2-3 msk chilisås
1 dl vatten
2-3 dl creme fraiche
1 köttbuljongtärning
chilipulver
paprikapulver
salt
peppar


Gör såhär:
  • Strimla purjolöken, hacka löken och tärna paprikan.
  • Lägg grönsakerna i en stekpanna och låt dem fräsa i några minuter.
  • Tillsätt allt utom kasslern, rör om och låt puttra i ca 10 minuter.
  • Lägg i den strimlade kasslern och låt puttra ytterligare 5 minuter.
  • Servera med ris/råris och en grönsallad
image12

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0