Nyttig Äppelpaj

Testade denna pajen i tisdags när mamma var här på filmkväll. Och den var mkt god! Samma recept som Hallon-Blåbärs pajen, förutom äpplena o kanelen=)

1st pajform
Ingredienser
2-3 dl fiberhavregryn
3 msk socker/sötning
4 tsk ströbröd
1 dl kesella lätt
3 röda äpplen
kanel

Gör såhär
  • Blanda ihop havregryn med ströbröd och socker. Tillsätt lite kesella och gör en smulpajsdeg.
  • Skala äpplena och skiva dem och lägg dem i en ugnsfast form, strö över kanel och häll sedan smulpajsdagen över.
  • Grädda i 225 grader i ca 25 min
image13

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0