Quesadilla med getost och spenat

Väldigt lättlagat och går snabbt att laga. Och finns oändliga variationer på vad man kan ha.

Ingredienser
Portioner: 4 stycken

1 paket små mjuka vetetortillas (ca 200 g)
1 paket alkonpålägg eller skinka
100g bredbar getost
färsk spenat
olivolja 

Gör så här
1. Lägg ut 4 tortillabröd. Bred på getosten på dessa. Lägg på kalkon/skinka. Lägg sedan på spenaten. Lägg på resterande tortillabröd som lock.
2. Pensla över- och undersida med lite olja. Stek/rosta i stekpanna i ca 2 minuter på varje sida.
3. Skär upp i halvor eller i tårtbitar.
Servera genast.


Tips på andra goda fyllningar!
Parmaskinka och cheddarost.
Getost och rucolasallad.
Hackade soltorkade tomater och mozzarella.
Rökt lax och riven västerbottenost.

image43


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0