Tacofisk

Mycket god middag! Kan rekommenderas=) Snabbt o lätt att göra oxå. Jag hade glömt köpa riven ost så la i lite mozzarella ost istället o det gick lika bra det.
(Källa: www.arla.se ) 

Portioner: 4
Ingredienser:

600 g fiskfilé, t ex torsk
1 tsk salt
2 1/2 dl Kelda mellangrädde
1/2-1 dl tacosås, medium eller hot
2 dl Arla Köket riven ost texmex
15-20 tortillachips

Gör så här:
Sätt ugnen på 225°. Tina fisken om den är fryst. Salta och vik ihop fiskfiléerna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda grädde, tacosås och ost. Häll över fisken. Krossa chipsen och strö över. Stek fisken i mitten av ugnen ca 25 min. Servera med kokt potatis eller ris.
Tips Servera med en extra klick hot tacosås.

image38

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0