Tonfiskwraps
Källa: Arla.se
Portioner: 4
Ingredienser:
4 stora tortillabröd eller tunnbröd
2 burkar tonfisk, à 200 g
1 rödlök
250 g Kesella
1 tsk fransk senap
1 pressad vitlöksklyfta
salt och svartpeppar
Gör så här:
Låt tonfisken rinna av väl. Skala och hacka löken. Mosa tonfisken och blanda med lök, Kesella, senap och vitlök. Smaksätt med salt och peppar. Bred ut röran på bröden. Lägg ev. på sallad och rulla ihop.
Portioner: 4
Ingredienser:
4 stora tortillabröd eller tunnbröd
2 burkar tonfisk, à 200 g
1 rödlök
250 g Kesella
1 tsk fransk senap
1 pressad vitlöksklyfta
salt och svartpeppar
Gör så här:
Låt tonfisken rinna av väl. Skala och hacka löken. Mosa tonfisken och blanda med lök, Kesella, senap och vitlök. Smaksätt med salt och peppar. Bred ut röran på bröden. Lägg ev. på sallad och rulla ihop.
Kommentarer
Trackback