Thailändsk lax

Hittade detta goda recept i Fitness Magazine. Snabbt o lätt att laga.

Portioner: 4st

Ingredienser:

4 portionsbitar laxfilé
100g hackade cashewnötter
3dl sweet chilisås
(färsk koriander)

Limesås
2dl matlagningsyoghurt/cream fraiche
1 lime
salt och peppar

Gör så här:
Lägg laxfiléerna i en ugnsfast form. Blanda cashewnötter och sweet chilisåsen och häll över laxen. Ugnstek i cirka 25minuter i 200grader. Riv limeskalet och blanda med yoghurten/cream fraichen. Pressa i saften av en halv lime och smaka av med salt och peppar. Dekorera med färsk koriander. Servera med ris/råris och grönsaker/sallad.

image51

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0