Strimlad lövbiff i senapssås
Receptet kommer från Nina Ahlms hemsida. Mycket mycket gott! Och enkelt.
Portioner: 2
Ingredienser:
Börja med att strimla köttet och fräs i oljan. Finhacka löken och fräs den med köttet. Rör ner kokosmjölk och fond och låt alltsammans puttra ca 10 minuter. Smaka av med senap, salt och peppar och tillsätt sist den hackade persiljan. Servera med ris eller tagliatelle.
Portioner: 2
Ingredienser:
- 240 g strimlad lövbiff eller kyckling
- 1 msk olivolja
- 2 gula lökar, finhackade
- 1 brk lätt kokosmjölk
- 2 msk gönsaksfond
- 1/2 dl finhackad persilja
- 2-3 msk senap
- mineralsalt och peppar
Börja med att strimla köttet och fräs i oljan. Finhacka löken och fräs den med köttet. Rör ner kokosmjölk och fond och låt alltsammans puttra ca 10 minuter. Smaka av med senap, salt och peppar och tillsätt sist den hackade persiljan. Servera med ris eller tagliatelle.
Kommentarer
Trackback